035 525 2833

VR1 pakt 1e periodetitel

29-10-2016

Aangezien we op doelsaldo er veel beter voor stonden dan de concurrentie maakte de uitslag niet zoveel uit.


Het moest gaan gebeuren bij en tegen Buitenveldert Vr1 , toch altijd wel een onberekenbare tegenstander.
Maar vanaf minuut 1 was het duidelijk de periodetitel ging mee terug naar de Wolfskamer.
Buitenveldert werd volledig zoek gespeeld gedurende het eerste kwartier, ze hadden geen antwoord op het snelle spel van Zuid dat maar 1 doel had de wedstrijd zo snel mogelijk beslissen.

En dat gebeurde, met prima combinatie voetbal werd de achterhoede van Buitenveldert totaal weg getikt.
En door doelpunten van Gizem ( 4e minuut) en 2 x Wendy ( 6e en 8e minuut) was de wedstrijd na 8 minuten!! beslist 0-3, wat een weelde.

Hierna werden door Zuid nog 2 grote kansen gemist, in de 15e minuut kreeg Buitenveldert een ( makkelijk gegeven) vrije trap, deze ging, tot ieders verbazing, in het doel 1-3.
Zou het dan toch nog spannend worden, het antwoord was nee.

Zuid herpakte zich en bleef de druk op Buitenveldert hoog houden, wel werd er erg slordig omgesprongen met de vele kansen en daarom duurde het nog ruim een kwartier tot dat Gizem de ruststand op 1-4 bracht.
Na rust hetzelfde beeld, Zuid soeverein en Buitenveldert niet in staat om gevaarlijk te worden.

De 2e helft was dan ook een formaliteit , Buitenveldert scoorde nog uit een vrije trap maar dat was pas nadat Lindy en Marie de stand reeds op 1-6 hadden gebracht.
Toch was dat nog niet genoeg, nogmaals Marie en als laatste Gizem brachten de eindstand op 2 – 8 een dik verdiende overwinning waarop niets viel af te dingen.

Met deze overwinning werd de titel in de 1e periode veilig gesteld, en is het seizoen dus nu al verlengd met nacompetitie wedstrijden.

We zijn zeer tevreden over de 1e periode; 8 gespeeld, 21 punten, 45 doelpunten voor en 8 tegen , met als minpuntje , de (in mijn ogen) onnodige nederlaag tegen CSW,. Daartegen over staan de prima overwinning op DVVA, en onze beste wedstrijd, de uitoverwinning op DSS.

Als we op de ingeslagen weg verder gaan, doen we heel lang mee voor de titel.

Score verloop:
0 – 1 Gizem
0 – 2 Wendy
0 – 3 Wendy
1 – 3
1 – 4 Gizem
rust
1 – 5 Lindy
1 – 6 Marie
2 – 6
2 – 7 Marie
2 – 8 Gizem

>>VR1 pakt 1e periodetitel

Meld je nu aan en ontvang het GRATIS startpakket

Direct aanmelden