035 525 2833

'Design trainingspakken' voor Zuidvogels MO17-1

29-10-2016Herman Peters Interiour Design is al jaren een trouwe sponsor van de teams waarin zijn dochters Eva en Anna spelen. Of het nu om kleding, de North Limburg Cup of een kampioensfeestje gaat, hij ondersteunt graag! Vandaag heeft hij de meiden van de MO17-1 in nieuwe trainingspakken gestoken. Aan de zoektocht naar iets hips wordt door Herman, Anna en Eva serieus aandacht geschonken, want het design moet bij de familie Peters natuurlijk kloppen van A tot Z dat begrijp je! Het resultaat mag er zijn, een lichtgrijs jack met donkergrijze broek. Kan het hipper? Namens de meiden van MO17-1 heel erg bedankt. 

De opdrachtgevers van Hermans bedrijf, de Peters Design Group, zijn particulieren en bedrijven in Nederland en in het buitenland. De Peters Design Group vervult hun wensen inzake het ontwerp, de productie en realisatie van exclusieve design interieurs. Interesse? Kijk maar eens op www.pdg-group.eu.

Na het zien vraag je je af of Herman ook interieurs van nieuwe clubgebouwen doet,  want zojuist is er geweldig nieuws bekend geworden. De kans is nu groot dat er een gerenoveerde accomodatie komt! Uhh Herman: wat dacht je van een moderne sfeer met lichte materialen in combinatie met authenthiek hout. De originele stijlkenmerken hoeven dit keer niet behouden te blijven, en de Zuidvogels meiden zouden ernorm blij zijn met lichte sanitiare ruimtes welke zijn voorzien van witte kluisjes met spelersnaam, 16 haardrogers en evenzoveel laadpunten voor de mobieltjes. De derde helft kan dan bestaan uit een high tea achter de gezellige design haard met ingebouwd flatscreen. Behoort dat tot de mogelijkheden?

>>'Design trainingspakken' voor Zuidvogels MO17-1...

Meld je nu aan en ontvang het GRATIS startpakket

Direct aanmelden