035 525 2833
Accomodatie
Accomodatie
Uitzicht op veld 1 vanaf het balkon bij de kantine.

Onze Accomodatie

Speelvelden

Op ons sportpark hebben wij de beschikking over 6 voetbalvelden, waarvan 3 kunstgrasvelden. alle velden hebben verlichting, het kunstgras hoofdveld beschikt zelfs over een overdekte tribune en een beregeningsinstallatie.

4 * 4 velden en kaboutervelden

Uniek in Nederland zijn onze twee 4 * 4 velden die in hetzelfde hoogwaardige kunstgras zijn uitgevoerd als het kunstgras hoofdveld. Deze velden zijn 38 meter lang en 16 meter breed en worden gebruikt door alle leeftijdscategorieën voor zowel 3*3, 4*4 etc. voetbal en is de thuishaven van onze Kabouters.

Overig

Daarnaast beschikken wij over 20 kleedkamers, een fiets- en brommer/scooter stalling, circa 250 parkeerplaatsen, een kantine en nog diverse algemene ruimtes welke voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Verhuur van accommodatie

Onze accommodatie is te huur voor diverse doeleinden tegen schappelijke tarieven. Hierbij kunt u denken aan scholen, bedrijfstoernooien, voetbalclinics, ROC dagen, KNVB voetbaldagen etc..


Nieuwe accomodatie

Waarschijnlijk heeft u het al gelezen in de lokale media. Er zijn plannen voor een nieuwe accomodatie. We groeien, en zijn toe aan eennieuwe kantine en kleedkamers. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een sluitende begroting. Als je lid wordt dan profiteer je waarschijnlijk binnen enkele jaren van een mooie nieuwe locatie. Hoe mooi is dat!

>>Accomodatie

Meld je nu aan en ontvang het GRATIS startpakket

Direct aanmelden